Tænk som banditterne

Burglar holding a teddy bear
young handsome man
Car robber with flashlight looking for goods

Det handler om at tænke som tyven.

Hold dig kritisk over for dit hjem. Gå ud på vejen og se på dit hus. Stil selv disse spørgsmål: Er der områder, der tillader tyven at begå indbrud i fred og ro? Er der blinde vinkler, der grænser op til et vindue eller en dør, der ville være et oplagt sted for tyven at komme ind? Hvis ja, så disse 7 tips vil hjælpe dig!

1. Gør dørene til hjemmet sikkert.

Både døren og terrassedøren er gode for tyven. Det giver derfor mening at begynde at sikre dørene. Først bør du se på, om selve døren er af god kvalitet. Det siges, at døren skal hænge på tre hængsler og i det mindste være 32 mm i tykkelse. Hvis dette ikke er tilfældet i dit hjem, overveje at erstatte det. Hvis dørlåsen er af en ældre dato, bør du også overveje at ændre den. Dette kan være en dyr løsning, men husk, at det er en investering for dit hjem. Men hvis du opdager, at pengene er bedre brugt på ferie, og at døren og låsen kan vente, kan du sætte en ekstra lås på døren.

Hvis du har et alarmsystem fra SikkertHjem, har du mulighed for at tilslutte yderligere åbningskontakter og/eller vibrationssensorer til dit system og på den måde optimere sikkerheden.

2. Gør hjem vinduer sikkert

Vinduerne i nederste etage er det sted, hvor tyven normalt kommer ind i et hus. Derfor er det yderst vigtigt at sikre disse ekstra omhyggeligt. Hvis dit gulv vindue har mere end 10 år på halsen, er det sandsynligvis ikke resistente over for en indbrud test. Igen kan det være en idé at erstatte vinduerne med en ny, som er stærkere og solid. Ofte deler nye vinduer også energibesparelser, så det har flere fordele, hvis du beslutter dig for at udskifte dem. En billigere løsning er at låse på de særligt udsatte kasser.

Hvis du har et  alarmsystem, kan du tilslutte yderligere åbningskontakter og/eller vibrationssensorer til dit system, hvilket optimerer sikkerheden i dine vinduer.

3. Lys stearinlys i hjemmet.

Det lyder næsten for let at være sandt, men det virker stadig. Brug timere til at slukke og tænde dit lys, så nogen synes at være hjemme. For at gøre det lidt ekstra avanceret, kan du indstille uret til at tænde og slukke på forskellige tidspunkter hver dag. Hvis du har en alarm, kan du. Føj en eller flere SmartPlugs til dine lys, og styr dit lys gennem timeren i appen. Ud over SmartPlugs kan du også vælge at indstille bevægelsessensorlys. Tænk på din lysstyring både indendørs og udendørs. Forestil dig igen, at du er tyven. Du har udnævnt dig selv det perfekte hus og observeret, at i stueetagen er der et vindue, der er ude af syne af vejen. Når du angiver hækken, rammer du en lyssensor, der straks frigiver lyset. Hvad laver du nu? De fleste mennesker ville se sig omkring for at se, om naboerne har opdaget, at lyset er tændt. Det kan godt være, at der ikke er nogen at se med det samme, men det vil sende et klart signal til tyven om, at der er stor risiko for at blive opdaget. Lyset kan ikke lide tyven. De fungerer bedst i mørket.

4. Overvågning

Politiet anbefaler overvågning som en god tilføjelse til ovennævnte forslag gerne overvågning monteret en en autoriseret elektriker, denne autoriserede elektriker i København kan anbefales. . Her er det vigtigt at skelne mellem en “snyde kamera” og en sikkerhed kamera. En “snyde kamera” virker ikke. Home overvågning ses oftere og oftere, hvilket er mange gode grunde til. Den væsentligste årsag er, at kameraovervågning skaber en følelse af sikkerhed for sig selv. Hvis du har en alarm og tilføje kameraer, har du mulighed for at få adgang til alle kameraer via app på din telefon. Hvis du vågner om natten ved lyd udenfor, kan du nemt kontrollere, om der er bekymring med en hurtig kontrol på din telefon. Hvis du har et  alarmsystem, kan du tilslutte både indendørs og udendørs kameraer til dit system – og begge har

5. Berøring er ikke altid en dårlig ting

Vi kan alle mærke det. Børnene gik bare ind ad døren. Skoene i gangen er slukket på en måde, der ville få Christiano Ronaldo til at miste hagen. Lydstyrken stiger kraftigt. Du er endnu en gang imponeret over, at det altid er muligt at miste dit tøj på vej ind i rummet. Når døren endelig går åben, er det et råb om mad. Du piske rundt for at hente tøjet fra gulvet, besvare børnenes mange spørgsmål, samtidig med at sikre, at maden ikke er brændt. Når den værste storm er faldet, gå på toilettet og lukke døren for at få to minutters ro. Her konkluderer du, at dit nyeste familiemedlem – hvalpen Pjuske har leget med toilet og toiletpapir er nu spredt over gulvet. Du prøver at ringe til huset, men det er bare Pjuske, der kommer på. Når du endelig få fat i Kleenex pack, der var i hætten, er du klar til at komme tilbage i “krigszonen.” Når du forsøger at finde soveværelset i mørke, du indtaster en legeplads og opdager, at de børn, der synes glemte at rydde op. Dette er et eksempel på en hel dag i en familie af børn. Ville det ikke være mærkeligt, hvis huset en dag var helt ryddeligt? Det gør tyven også. Så bare lad dit tøj og legot ligge på gulvet. Det får det til at se livligt ud, når du ikke er hjemme.

6. Spørg dine naboer til at holde styr på dit hus

Vi hører det igen og igen – Tyvene hader nysgerrige naboer. En af de mest effektive måder at sikre dit hjem fra indbrud er at gøre et møde med dine naboer til at holde øje med dit hjem, når du ikke er hjemme. Det er naturligvis mere relevant, hvis du er væk i lang tid. Måske ringer Solen til dig og din familie? Derfor… Brug dine naboer, få dem til at parkere i din indkørsel eller forlade din egen bil, mens du er væk. Lad beholderen blive fyldt. Få din postkasse tømt. Få hjælp til at slå græsset. Enhver handling, der gør dit hjem ser livlig. Hvis du har en alarm, har du også mulighed for at tilføje din nabo som gæst, så han kan slå alarmen til/fra og modtage beskeder (du kan nemt fjerne denne ret, når du kommer hjem fra ferie). Du har også mulighed for kun at indsætte en eller flere naboer til at modtage alarmbeskeder fra din alarm ved at indtaste deres mobilnummer på alarmen SMS modtager listen – eller en kombination af begge.

7. Sund fornuft

Selv hvis du har tjekket alle de ovennævnte råd på din liste, er det desværre rigtigt, at hvis tyven ser noget, han / hun kan lide, vil de gå langt for at få det. derfor; ikke invitere tyven indendørs. Fjern værdifulde ting. Efterlad ikke din computer, telefon, tegnebog eller noget andet af denne type – fjerne ting, der er nemme for tyven at tage med dig og let at sælge. Det gælder, uanset om du kun kører i Legoland for en hel dag eller på en dag i ugen. Sidst men ikke mindst. Lås dit værktøjsrum. Du tror det måske ikke, men faktum er, at værktøj og haveredskaber står højt på tyvens ønskeliste. For det første kan tyven med eget værktøj bryde ind i dit hjem, så er det nemt for tyven at sælge din nyerhvervede boremaskine, hækkeklipper osv. En låsesmed kan altid hjælpe med sikkerhed hvis du selv ikke har overskud til at gøre noget med der!

Christy Thomas

Christy Thomas

Jeg håber at mit indlæg om sikkerhed i hjemmet vil kunne gøre dig lidt mere sikker !

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.