10 ting du gør der kan ødelægge et godt forhold

Couple in love
A couple
Love Love Love

10 UNØDVENDIGE TING, DER KAN ØDELÆGGE ET GODT FORHOLD


1. Gnisten er væk

Gnist? For alvor, hvad er det lige? Hvis du oversætter ordet med den nye forelskelse, så ja, selvfølgelig vil det forsvinde. Du vil ikke være forelsket i den samme person resten af dit liv, og der er ikke noget mærkeligt. Så du skal ikke haste dig selv, når det bliver til en anden form for kærlighed. Tag det til dig. Det betyder bare, at du er gået ind i en ny fase. En meget sikrere en, også.

2. Det var sjovt at være single

Pludselig du mærke til, hvor meget sjov alle singler synes at have. Hvilke rige liv! De gør så meget. Erfaring! Denne følelse vil komme og gå i perioder. Fordi det er sjovt at være single. Nogle gange. Hvad du ikke tænker på, er, hvordan najs du troede, det syntes at være i et forhold, når du var alene.

3. Du har kæmpet

Hvert par har en første kamp. Hvis ikke, vælger jeg at tro, at der er noget galt. Men i dit tilfælde får irritationen dig til at udspørde dig som et par. Du ville sikkert have fortalt dig selv, at du bor i en allerede moden forhold, men i det hele taget er det bare et spædbarn. Lad det være et spædbarn. Lær af det. Lad det modnes. Du skulle ikke have sat en tre måneder gammel baby i gymnasiet, vel? Alt du skal gøre er at lære at kæmpe på den rigtige måde.

4. Det er dårlig timing

Åh, nej, nej. Du ønskede at rejse, fokusere på din karriere, feste eller afslutte dine studier, før du slog dig ned. Og nu sidder du der, og du er forelsket. Fan.

Kom op. Du kan ikke tid liv. Og du kan faktisk gøre alle de ovennævnte ting, selv med en partner.

5. Det går ikke i det rigtige tempo

Du føler, at det går for hurtigt. Eller at det er for langsomt. Eller at du skal føle det og så nu. Men nej. Der er ingen regel for, hvordan du skal føle og hvornår. Og det er dig, der holder stafetten, ikke? Så sæt farten ned, hvis du tror, det går for hurtigt. Eller tage det næste skridt, hvis du tror, det bliver noget rod. Der er absolut intet at afslutte forholdet for.

6. Du er flyttet sammen
Pludselig begynder du at opdage alle de mindre charmerende kvaliteter, der hidtil har været skjult for hinanden. Nogen er dårlig til at vaske op. Der er hår i brusebadet. Du har ikke den samme døgnrytme.
Men når du opdager disse “fejl” i din partner, så husk, at du selv ikke er Guds bedste barn. Hvis du ikke altid giver 100 procent for at vinde Årets Partner, kan du heller ikke forvente det fra dine respektive partnere.

7. Du vil blive fristet

Du har en flot kollega og sætter pludselig spørgsmålstegn ved hele dit forhold. Er du virkelig formodes at være tiltrukket af andre, hvis du har et godt forhold? Svar ja. Hvis dit forhold bliver langt nok, vil du bemærke, at din lille knuser kommer og går, og det er okay. Så længe du ikke tager det videre.

8. Du er narret af sociale medier

Er alle de andre par synes at have det helt sindssygt puttinuttigt og super idyllisk? Har de aldrig synes at argumentere eller skændes om små ting? De går konstant på hyggelige udflugter og…. Stop. Du ved inderst inde, at det er bare en facade. Helt ærligt, jeg har spekuleret på, om det ikke bare er den slags par, der har det værste. Som om de prøver at overbevise alle andre om, at de har det godt.

9. Du forbinder alt til dit forhold

Det kan faktisk være, at du er virkelig en smule umotiveret på arbejdspladsen eller har nogle andre mindre liv krise, der ikke har noget at gøre med din partner. Så hold op med at tænke, at alt kan spores tilbage til forholdet.

10. Du har ikke sex så ofte

Nej, og det er ikke underligt, at du ikke lyver så ofte som du gjorde i begyndelsen. Sexfrekvensen går i perioder som alt andet. Nogle gange varmer det op og nogle gange det køler ned. I stressende perioder, kan ønsket ikke være på toppen, men det vil vende tilbage.

Så selvfølgelig kan det være, at dit forhold ikke er godt, og så er det dejligt, at du bryder op. Men som jeg sagde, denne liste består af ting, der vil ske i ethvert forhold, selv når du har mødt kærligheden i dit liv. Hvis du ikke kan leve med den viden, tror jeg ikke, relationer er for dig.

Christy Thomas

Christy Thomas

Jeg håber at mit indlæg om sikkerhed i hjemmet vil kunne gøre dig lidt mere sikker !

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.