De bedste håndværkere på Amager – Se vores liste

Female carpenter
Female electrician at work
My boyfriend hard at work fixing locks.

Skal du bygge om og bor på Amager? Leder du efter en håndværkere akut? Måske har du låst dig ude og har brug for en låsesmed? Måske er strømmen gået og du har brug for en akut elektriker?

Her er vores liste på top 10 håndværkere på Amager

1, By DEL elektriker Amager
By DEL elektriker er eksperter på bolig elinstallationer og de har også en meget effektiv elektriker døgnvagt. Du finder det meste af el på deres ydelse liste. Oveni så har de tilfredse kunder, så hvis du søger en elektriker døgnvagt på Amager, så kan du med ro i maven ringe til By DEL elektriker.

2. Låsesmed Amager
Låsesmed Amager er en lokal låsesmed i København S, lige som de hedder så er de virkelig lokale og kan være på din adresse indenfor 15 minutter hvis du har brug for en hurtig og god låsesmed.

3. Sjælland Byg murer på Amager
Murerfirma og tømrerfirma på Amager, men lang erfaring, de tilbyder gode kræfter til lave priser på Amager. Benytte dig af dem hvis du har brug for en tømrer, nedriver eller murer.

4. Autoriseret Elektriker Amager
Autoriseret elektriker opfylder samme kriterier som By DEL elektriker, de har selvfølgelig autorisation og dækker Amager, men kører også i andre bydele i København. 

5. Lej håndværker
Søger du lidt billigere arbejdskraft så er lej håndværker et godt bud. De tilbyder billig mandskabsudlejning både til privat og erhverv. 

 

Christy Thomas

Christy Thomas

Jeg håber at mit indlæg om sikkerhed i hjemmet vil kunne gøre dig lidt mere sikker !

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.